Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-rotterdam.nl


  Helderziende hulplijn uit Rotterdam geeft spiritueel advies
Paswoord vergeten?
     
  Onze helderzienden in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Noura
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve noura me beltegoed was op, dus moest even snel opladen. Ik wacht totdat je weer terug online bent om over mijn carriere te spreken.




Ervaring van N. met helderziende Noura   Ervaring van N. met helderziende Noura   Ervaring van N. geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Een echte lieverd is Noura. Weet alles zo goed, is een eerlijk en warm persoon. Haar voorspellingen op mijn vraag was ook uitgekomen. Echt een aanrader.

Geeft mij echte adviezen en tips waar ik iets mee kan en niet alleen over mijn vraag, maar ook over mijzelf.

Als je een soep die klaar is blijft proeven, dan maak je die zoutig.

Ben super blij je gesproken te hebben Noura.


.




Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Helaas viel het gesprek weg. Ik heb een fijn gesprek gehad. Veel klopt. De rest moet ik afwachten. Maar heb geloof in dat het uit komt.




Ervaring van Jen met helderziende Noura   Ervaring van Jen met helderziende Noura   Ervaring van Jen geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Ik heb je 3 keer gesproken, ons eerste gesprek heb je mij aantal dingen verteld waarmee je mij zo onder de indruk heb gelaten. ik vond onze gesprekken zo bijzonder, je lieve zacht stem geeft mij zoveel warmte en ben zeker van overtuigd dat je voorspellingen uitkomen. Je bent een aanwinst op deze lijn,aanrader. Xxx.




Ervaring van Z. met helderziende Noura   Ervaring van Z. met helderziende Noura   Ervaring van Z. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Zeer toffe dame, voelt de dingen zeer goed aan. Zeker de moeite om te bellen.




Ervaring van A. met helderziende Noura   Ervaring van A. met helderziende Noura   Ervaring van A. geplaatst op 16 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Noura,

Ongelooflijk. compleet sprakeloos. Ik had je gisteren aan de lijn waarbij je iets voorspelde waar ik helemaal niet eens achter vroeg en wat ik helemaal niet kon plaatsen.
Rara. vandaag is je voorspelling uitgekomen.
Ongelooflijk wat jij kan.

Dank je wel. Veel liefs.




Ervaring van E. met helderziende Noura   Ervaring van E. met helderziende Noura   Ervaring van E. geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura, ik heb je deze week 2 keer mogen bellen. De eerste keer heb je me gewaarschuwd voor iets en met details uitgelegd wat er zou gebeuren als ik het toch deed. Ondanks dat ik bij je consult meteen al voelde dat alles wat je zei alleen maar waarheid kon zijn, was ik toch sectisch en heb ik tegen je advies in iets geprobeerd, rara het is compleet gelopen zoals je aanvankelijk had voorspeld en me voor gewaarschuwd had.
De tweede keer dat ik je belde heb ik je dit moeten toegeven, en toch was je weer je lieve, eerlijke, zuivere , zelf. Heel geduldig heb je me nieuwe inzichten gegeven. Opnieuw moet ik toegeven dat je er weer boenk opzat. Geen woorden voor wat een sterk en zuiver iemand jij bent.

Dank je wel.
Liefs.




Ervaring van Annoniem. met helderziende Noura   Ervaring van Annoniem. met helderziende Noura   Ervaring van Annoniem. geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Ik ken jou nog maar even, de dingen die je mij zegde en nog zegt en de manier waarop ik het moest doen is allemaal waarheid.
Je voorspelt niet alleen goed, het is ook de hulp van jou manier waarop jij het doet en zegt. Dat alles op de juiste plaats valt, en dat het zo zal zijn, en is.
De manier hoe jij werkt voor en met mensen is zeldzaam, en met een heel groot hart.
Dankje x I.




Ervaring van Onrustig bellertje met helderziende Noura   Ervaring van Onrustig bellertje met helderziende Noura   Ervaring van Onrustig bellertje geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura,

Wauw wat een gave. Wat een bijzondere dame ben jij. Zo lief, oprecht en duidelijk. Jij gaf aan dat hij een reis zou maken naar de kids. De dag erna stond hij bij ons voor de deur speciaal voor de kleintjes. Je bent zo liefdevol en duidelijk tegelijk. Je zag het helemaal goed en coacht ondertussen op een liefdevolle manier. Dankjewel lieve Anoura. Je bent een topper.




Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Dag Noura, even een getuigenis van de reading die ik laatst van jouw heb ontvangen. Jij zag het zuiver. Ik dacht dat de financiering helemaal rond was, maar jij bleef zeggen dat er nog iets afgerond moest worden, wat ik moeilijk kon geloven omdat het naar mijn mening toch echt bijna rond was. Maar jij had volkomen gelijk er zat iets toch niet helemaal goed en uiteindelijk is de financiering niet doorgegaan.

Jij bent echt 5 sterren waard, Jouw voorspellingen komen uit en je praat mensen niet naar hun mond. Ook erg dankbaar voor de bruikbare tips die jij geeft. Dikke pluim voor jou.




Ervaring van E met helderziende Noura   Ervaring van E met helderziende Noura   Ervaring van E geplaatst op 20 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Bedankt lieve noura je voorspellingen zijn weer uitgekomen.




Ervaring van Wen met helderziende Noura   Ervaring van Wen met helderziende Noura   Ervaring van Wen geplaatst op 20 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura,

Met dat ik je net een getuigenis wou achterlaten dat al verschillende dingen zijn gelopen zoals je zei, was je ineens ook online en heb ik je maar even terug gebeld om je alvast zo te bedanken. Ik dacht dat je me niets meer ging kunnen zeggen omdat alles al liep zoals je eerder al voorspeld had, maar toch doe je het weer en geef je me net weer die info die ik nodig heb om sterker te worden, om te groeien en ga je steeds dieper en dieper in op heel het proces waardoor je me de tussenstappen kunt voorspellen waaraan ik kan zien dat ik erop kan en mag blijven vertrouwen.

Ik weet niet hoe je zo een straffe vrouw met zulke unieke gave moet omschrijven, je doet zoveel meer dan enkel juiste voorspellingen doorgeven. Dus bij deze gun ik dat iedereen het zichzelf gunt om jou te leren kennen. Ik ben er zeker van dat mensen enkel maar beter kunnen worden van een gesprek met jou.

Bedankt voor alles. Je hebt mijn leven veranderd.




Ervaring van elke met helderziende Noura   Ervaring van elke met helderziende Noura   Ervaring van elke geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Hoi noura 3 voorspellingen van jou zijn in korte tijd uitgekomen iedere keer als ik je spreek sla je de spijker op de kop dank voor je hulp.




Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura, dankuwel voor de mooie reading. U ziet dingen heel goed. Heb vertrouwen in uw voorspelling. Petra.




Ervaring van Petra met helderziende Noura   Ervaring van Petra met helderziende Noura   Ervaring van Petra geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura, ik heb je reeds meerdere malen gebeld. Je weet telkens zelfzeker situaties goed in te schatten. Wat een gave en voor mij ben je een van de betere mediums. Dankjewel telkens voor je positieve inbreng.




Ervaring van Heel tevreden met helderziende Noura   Ervaring van Heel tevreden met helderziende Noura   Ervaring van Heel tevreden geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura bedankt weer voor je mooie consult. Je voorspellingen komen uit en je bent een schatje. Fijn dat je er bent op deze lijn.




Ervaring van Wendy met helderziende Noura   Ervaring van Wendy met helderziende Noura   Ervaring van Wendy geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Noura, wouw echt knap. Hoe jij de dingen zo nauwkeurig kunt voorspellen. Soms denk ik het kan bijna niet mogelijk zijn dat je me niet kent en dat je het toch zomaar verteld. Misschien was je een zus uit een vorig leven. Ik ben fan.




Ervaring van HZ met helderziende Noura   Ervaring van HZ met helderziende Noura   Ervaring van HZ geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Noura, wouw echt knap .
Hoe jij de dingen zo nauwkeurig kunt voorspellen.
soms denk ik het kan bijna niet mogelijk is dat je me niet kent en dat je het toch zomaar verteld. Mischien was je een zus uit een vorig leven. Ik ben fan.




Ervaring van HZ met helderziende Noura   Ervaring van HZ met helderziende Noura   Ervaring van HZ geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Deze dame zei sommige dingen vanmiddag en ja hoor al 1 vanuit gekomen .
Zeer aangenamer dame om mee te praten, en to the point
Die energieke dame van BelgiŽ.




Ervaring van Energieke dame met helderziende Noura   Ervaring van Energieke dame met helderziende Noura   Ervaring van Energieke dame geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Wat een aangename vrouw. Ze heeft de moeilijke situatie juist weergegeven zonder ze ook iets wist. Het klopte en het verloop wist ze ook dus afwachten Is een aanrader.




Ervaring van Natalia met helderziende Noura   Ervaring van Natalia met helderziende Noura   Ervaring van Natalia geplaatst op 17 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Zeer lieve rustige en geduldige vrouw. De laatste keer dat ik je gesproken heb je mij verstomd doen staan doordat je aanhaalde (zonder het je te vertellen) dat een man mij elke week koffiekoeken brengt.
Niets had ik over hem verteld en ook niet over de koffiekoeken en jij zei het uit het niets. Hoe kan dit? Ik zit hier met een mond vol tanden. Je bent ontzettend goed. Dikke aanwinst op de lijn. Ik ben zo blij dat jij er bent. Tot gauw.




Ervaring van Lydia met helderziende Noura   Ervaring van Lydia met helderziende Noura   Ervaring van Lydia geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Rustige dame die overtuigd is van wat ze zegt. Klinkt herkenbaar en aannemelijk. Ik heb er vertrouwen in.




Ervaring van Lies met helderziende Noura   Ervaring van Lies met helderziende Noura   Ervaring van Lies geplaatst op 14 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Noura, ik wil u even heel erg bedanken voor u deze mooie reading . Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Noura   Ervaring van Nathalie met helderziende Noura   Ervaring van Nathalie geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Diep onder de indruk van deze krachtige vrouw .




Ervaring van Wauw met helderziende Noura   Ervaring van Wauw met helderziende Noura   Ervaring van Wauw geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Is zeer goed in haar voorspellingen en een echte aanrader. M.b.t.g, werk zat ze absoluut goed en voor de rest wachten we nog af. Is zeker de moeite waard om geconsulteerd te worden.




Ervaring van Fons met helderziende Noura   Ervaring van Fons met helderziende Noura   Ervaring van Fons geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Noura .wauww wauw, je voorspellingen komen achter elkaar uit alleen maar openbaringen alleen maar goed maar ook een hele zware periode, waar je neus op de feiten word gedrukt. Zelf daarin steun je mij om dingen anders te zien . Noura dank je wel
***** waard
Spreek je heel gauw.
.




Ervaring van Lobi met helderziende Noura   Ervaring van Lobi met helderziende Noura   Ervaring van Lobi geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Wow. Wat Ben jij goed. Dank je, echt geweldig wat je ziet. M.




Ervaring van mario met helderziende Noura   Ervaring van mario met helderziende Noura   Ervaring van mario geplaatst op 29 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Mijn lieverdje. Bedankt weer voor het mooie consult.




Ervaring van D met helderziende Noura   Ervaring van D met helderziende Noura   Ervaring van D geplaatst op 29 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  In 1 woord: een geweldige medium. Zij vertelde dingen die ze niet kon weten en je hoeft niks te zeggen en zij stelt ook geen vragen. Haar kaarten en dingen die ze door krijgt spreken vanzelf.
Na de eerste keer zijn na een paar dagen bepaalde voorspellingen al uitgekomen.
Zeker een aanrader.




Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Bedankt Nourah uw voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Ik heb Noura ervaren als een vriendelijke en geduldig, paragnost. Zij geeft helder en transparant door het antwoord op jouw vraag.




Ervaring van Daan met helderziende Noura   Ervaring van Daan met helderziende Noura   Ervaring van Daan geplaatst op 25 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Noura je bent echt super goed. Je weet het allemaal heel duidelijk, ik beveel je voor 100% aan. 5 sterren, liefs K.




Ervaring van Kris met helderziende Noura   Ervaring van Kris met helderziende Noura   Ervaring van Kris geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Hai noura
Bedankt voor je steun in mijn verdriet.
Bedankt om mij weer te kalmeren.
Alles wat je zei is uitgekomen.
Hoop je vaker te spreken. En ik beloof rustig te blijven en meer in me eigen rust te zijn.
Bedankt bedankt. 5* sterren ben je waard.




Ervaring van Danielle met helderziende Noura   Ervaring van Danielle met helderziende Noura   Ervaring van Danielle geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Wow Noura. Bedankt voor het mooie consult. Super goed.




Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  De allerliefste en tevens mijn vaste medium op deze lijn. Maak niet uit hoeveel keren ik haar bel op een dag, ze is altijd geduldig, sta je ook vriendelijk te woord en het allerbelangrijkste is dat ze bij haar verhaal blijft. Noura, she is the best. Het zal mij niet verbazen dat zij straks regelmatig bezet is. Bedankt voor de prachtige Reading en ik zal je zeker op de hoogte houden omtrent man die nog de liefdesreis naar mij moet maken. Dikke knuf. Xx.




Ervaring van D met helderziende Noura   Ervaring van D met helderziende Noura   Ervaring van D geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-rotterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden